Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Big Brother 2: Η Γιώτα Μυλωνά αποχώρησε οικειοθελώς (βίντεο)

Big Brother 2: Η Γιώτα Μυλωνά αποχώρησε οικειοθελώς (βίντεο)

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, καθώς, η Γιώτα Μυλωνά, ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση.

«Λοιπόν μετά από αρκετή κι όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχωρήσω από το σπίτι σου Big Brother με τους πολύ διαφορετικούς από εμένα ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ και κάποιες ψυχές και μυαλά δεν περιορίζονται σε τοίχους, πόσο μάλλον και με διαφορετικούς ανθρώπους. Μάλλον δεν είμαι τόσο κοινωνικός άνθρωπος και γουστάρω την μοναχικότητά μου.

Εδώ μέσα δεν μπορώ να την έχω, όπως θα ήθελα. Ήταν ένα μικρό κι όμορφο ταξίδι και δοκίμασα τα όριά μου. Προσπάθησα να μην βγει ο χειρότερος εαυτός μου προς τα έξω» τόνισε και πρόσθεσε:

«Για να μην χάσω τον έλεγχό μου, αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν, όπως μπορούν, είτε είναι αληθινοί είτε όχι γιατί εγώ όλο αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου για να φαίνομαι καλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.