Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 3 τα χαράματα; Ο Θ.Ντόκος!

Πολωνός βουλευτής παραδίδει μαθήματα Ιστορίας και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ουκρανία – Δείτε βίντεο

«Οι Ουκρανοί έχτισαν το κράτος τους πάνω στις δολοφονίες Πολωνών, Εβραίων, Τσέχων και Ούγγρων», σημειώνει μεταξύ άλλων

Πολωνός βουλευτής παραδίδει μαθήματα Ιστορίας και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ουκρανία – Δείτε βίντεο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Από το βήμα του πολωνικού κοινοβουλίου, ο βουλευτής Μάρεκ Γιακούμπιακ, προχώρησε σε ορισμένα μαθήματα Ιστορίας αναφορικά με το πώς δημιουργήθηκε η Ουκρανία.

Κατά την διάρκεια δηλώσεών του, ο κ.Γιακούμπιακ σημείωσε ότι επρόκειτο για μια χώρα που δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα, ενώ ο τρόπος που οι Ουκρανοί έκαναν κράτος, δεν θα έπρεπε να τους τιμά.

Και αυτό γιατί, κατά τον ίδιο, οι Ουκρανοί έχτισαν ό,τι είναι τώρα, πάνω σε δολοφονίες Πολωνών, Εβραίων, Τσέχων, Ούγγρων κ.ά.

Δείτε σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του:

«Η Ουκρανία είναι μια χώρα που εμφανίστηκε αρκετά πρόσφατα.

Οι Ουκρανοί έχτισαν το κράτος τους πάνω στις δολοφονίες Πολωνών, Εβραίων, Τσέχων και Ούγγρων.

Αυτή είναι γενοκτονία. Μπορείτε να το κατανοήσετε;

Ανοίγουν επιτέλους τα μάτια τους οι Ευρωπαίοι;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρεκ Γιακούμπιακ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.