ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λάουρα Νάργες: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το The Voice – Ψάχνουν αντικαταστάτρια μία ημέρα πριν από το γύρισμα

Λάουρα Νάργες: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το The Voice – Ψάχνουν αντικαταστάτρια μία ημέρα πριν από το γύρισμα

Η Λάουρα Νάργες δεν θα είναι στα backstage του The Voice, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε στους ανθρώπους της παραγωγής του The Voice ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να αναζητούν παρουσιάστρια μία ημέρα πριν από το γύρισμα.

Η ίδια είχε δεχτεί ένα διερευνητικό τηλεφώνημα από την Acun Medya τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι ιθύνοντες της είχαν πει ότι η συνεργασία προχωρά κανονικά κάτι που τελικά δεν ισχύει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.