ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες – Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τρεις αποχωρήσεις

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες – Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τρεις αποχωρήσεις

Με τις ανακοινώσεις των οικειοθελών αποχωρήσεων των παικτών των Μαχητών άρχισε το σγμερινό επεισόδιο στο Survivor.

Ο Θανάσης Μπέλλος στο επεισόδιο του Σαββάτου είχε προϊδεάσει το κοινό, αλλά και τους συμπαίκτες του στην ομάδα των Μαχητών, για το τι θα ακολουθούσε.

Οι πληροφορίες για τρεις αποχωρήσεις από το Survivor επιβεβαιώθηκαν απόλυτα στο επεισόδιο της Κυριακής, καθώς ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας ενημέρωσε για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Προβληματισμός υπάρχει και στους Διάσημους, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να λέει μεταξύ άλλων πως οι παίκτες έχουν γίνει… ρετάλια από την ταλαιπωρία.

Η Μυριέλλα Κουρεντή με τη σειρά της, ανέφερε πως αν ήξερε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο παιχνίδι, δεν θα συμμετείχε καθώς ήταν ήδη τραυματισμένη.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Μπέλλος ανέφερε πως αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς χτύπησαν… καμπανάκια στον οργανισμό του.

Οι καυγάδες, πάντως, από την ομάδα των Μαχητών δεν έλειψαν παρά τον αποδεκατισμό. Μάλιστα, η Ασημίνα άφησε αιχμές για τον Σπύρο λέγοντας πως κάνει καραγκιοζιλίκια και πως έχει οργανωμένο σχέδιο.Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή της έναρξης του αγωνίσματος ασυλίας για απόψε στο Survivor.

Εκεί, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Θανάση Μπέλλου, του Σταμάτη Καλαφάτα αλλά και της Κρυσταλλίας Κουτσιμάνη.

Η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο στη συνέχεια, και δήλωσε περήφανη που κατάφερε τελικά να μείνει στο παιχνίδι.

Η Ασημίνα από την πλευρά των Μαχητών, εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένη με την αποχώρηση της Κρυσταλλίας, η οποία έγινε για λόγους υγείας.

Ο Γιάννης Τσολάκης απαντώντας στον Γιώργο Λιανό για το τί είναι αυτό που τον κρατάει στο παιχνίδι, είπε κάποια πράγματα που συγκίνησαν Μαχητές και Διάσημους. Αναφέρθηκε σε «τοξικομανία από το κινητό και το φαγητό» στην έξω ζωή και ανέφερε πως μόνο η σκέψη των δικών του ανθρώπων τον κρατάει μέσα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απώλειες, πάντως, στο αγώνισμα είχαν και οι Διάσημοι καθώς οι Μυριέλλα Κουρεντή, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Βρισηίδα Ανδριώτου, με εντολή γιατρού δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στης μάχη για την ασυλία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.