
Ένα ουκρανικό ΤΟΜΑ M2-Bradley αιχμαλωτίστηκε από Ρώσους μηχανικούς.
Το 2026, είναι σπάνιο να δούμε εξοπλισμό να καταλαμβάνεται.
Συνήθως, εάν ένα όχημα εγκαταλειφθεί, καταστρέφεται ολοσχερώς μέσα σε λίγα λεπτά.
🇷🇺🇺🇦 A Ukrainian M2-Bradley IFV was recovered by Russian engineers.
In 2026, its rare to see equipment actually being captured. Usually if a vehicle is abandoned, its completely destroyed within minutes. pic.twitter.com/QWvX53g0Tg
— Heyman_101 (@SU_57R) April 26, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.