ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο μιλά για τα πάντα αλλά… όχι για το ποδόσφαιρο

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο μιλά για τα πάντα αλλά… όχι για το ποδόσφαιρο

Πρεμιέρα με το δικό της ριάλιτι σόου αναμένεται να κάνει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, στο οποίο θα μιλήσει για τα πάντα, αλλά όχι για την καριέρα του διάσημου συντρόφου της.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες σε πρόσφατη συνέντευξή της στην El Pais, μοιράστηκε με το κοινό τη ρουτίνα τους. Η 27χρονη φίλη του παγκοσμίου φήμης επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ομολόγησε ότι δεν έχει ιδέα για το ποδόσφαιρο γιατί μεγαλώνοντας δεν την ενδιέφερε ποτέ το άθλημα.

Η Ροντρίγκες επιμένει ότι αυτή και ο διάσημος φίλος της περνούν το χρόνο τους μιλώντας για την ανατροφή των παιδιών τους, καθώς και για ταξίδια και επαγγελματικά σχέδια αντί για την ποδοσφαιρική καριέρα του Ρονάλντο.

Η γυναίκα, η οποία από βοηθός καταστήματος Gucci έγινε διεθνής σταρ, για την οποίο το Netflix γύρισε τη βιογραφική ταινία «I Am Georgina», η οποία είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου, σημείωσε ότι το ποδόσφαιρο δεν την ενδιέφερε ποτέ όταν ήταν παιδί.

«Το μπαλέτο και το να πηγαίνω στην εξοχή ήταν αυτό που με ενδιέφερε», πρόσθεσε η Ροντρίγκες. «[Το ποδόσφαιρο] άρχισε να με ενδιαφέρει γιατί με ενδιαφέρει τι κάνει ο σύντροφός μου, αλλά δεν είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο γιατί δεν έχω ιδέα».

Και πρόσθεσε: «Τείνουμε να μιλάμε για τη φροντίδα του εαυτού μας, τη φροντίδα των παιδιών μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα ταξίδια, τα έργα και τα επιχειρηματικά μας σχέδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες γνώρισε τον Ρονάλντο το 2016, ενώ εργαζόταν ως πωλήτρια σε μπουτίκ της Gucci. Γέννησε την κόρη τους, Αλάνα Μαρτίνα, το 2017 και τώρα περιμένει δίδυμα, όπως ανακοίνωσε ο Ρονάλντο στον λογαριασμό του στο Instagram τον Οκτώβριο του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.