Survivor spoiler: Εκτός ριάλιτι το φαβορί Γιωρίκας Πηλίδης – Ποιος θα πάρει τη θέση του

Τι συνέβη;

Survivor spoiler: Εκτός ριάλιτι το φαβορί Γιωρίκας Πηλίδης – Ποιος θα πάρει τη θέση του

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor, ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για λόγους υγείας.

Αυτή η απρόσμενη αποχώρηση θα είναι πολύ βαριά για την ομάδα των Διασήμων καθώς ο αθλητής είναι από τους πιο δυνατούς και μαχητικούς παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στομάχι του.

Η αποχώρησή του θα μεταδοθεί στο επεισόδιο του Σαββάτου και τη θέση του θα πάρει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το χρονικό της αποχώρησης

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες εκτός παιχνιδιού και ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την παραγωγή, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση των στημένων αγώνων φαίνεται πως δεν ισχύουν και η αιφνίδια αποχώρησή του έχει να κάνει καθαρά με λόγους υγείας οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο παιχνίδι.

Πάντως η απώλεια του Πιλίδη θα είναι μεγάλη καθώς μεγάλη μερίδα τηλεθεατών τον θεωρούσε φαβορί και τον «έβλεπε» στον τελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κρίνουμε πάντως από την «αντικαταστάτριά» του, Κάτια Ταραμπάνκο ίσως δούμε τον Γιώργο Πηλίδη να επιστρέφει του χρόνου στο ριάλιτι δυνατότερο και με καλύτερη… οικονομική συμφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.