Δες πώς είναι σήμερα η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» – Σαν να μην πέρασε μια μέρα (φωτο)

Δες πώς είναι σήμερα η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» – Σαν να μην πέρασε μια μέρα (φωτο)

Περισσότερα από είκοσι χρόνια έχουν περάσει απ’ όταν την γνωρίσαμε από τις σειρές «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» και «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Στη μνήμη όλων φυσικά έχει μείνει ως «Νάνσυ» στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Μαρία Παπαλάμπρου που υποδύονταν την όμορφη χορεύτρια που ερωτεύτηκε ο «Μάκης», Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σήμερα, η ηθοποιός είναι σχεδόν ίδια με τότε με τη μόνη διαφορά πως πλέον ασχολείται με τον κόσμο πίσω από τις κάμερες και την παραγωγή και όχι με την υποκριτική. Η Μαρία Παπαλάμπρου ζει στο Βερολίνο κατά κύριο λόγο τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ έχει μία κόρη τη Φαίδρα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.


Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω της απώλειας του συζύγου της, η Μαρία Παπαλάμπρου χαμογελά ξανά και στέκεται στα πόδια της για χάρη που παιδιού της. Η ίδια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός της εντόπισε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Χορός της Φωτιάς«. Φανερά ανανεωμένη, με black & white look, πόζαρε στον φακό και μας έκανε να θυμηθούμε ξανά τις παλιές εκείνες εποχές της τηλεόρασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.