ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

My Style Rocks: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς χωρίς να το περιμένει κανένας (φωτο)

My Style Rocks: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς χωρίς να το περιμένει κανένας (φωτο)

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη εβδομάδα του My Style Rocks, είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση.

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, η οποία ήταν από τις παίκτριες που είχε ξεχωρίσει και κέρδιζε τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές της επιλογές. Μάλιστα, θεωρούνταν και φαβορί. Την ανακοίνωση έκανε στο σημερινό επεισόδιο, η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη.

«Πριν ξεκινήσουμε το διαγωνιστικό μας μέρος, να σας ενημερώσω ότι η Αμίνα Χακίμ δε θα είναι σήμερα μαζί μας, για δικούς της προσωπικούς της λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την αποχώρησή της από το My Style Rocks, είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ μετά από λίγες μέρες είπε πως η Αμίνα Χακίμ θα επιστρέψει στο παιχνίδι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι ενώ το My style Rocks δεν έχει ακόμα ξεκινήσει καλά-καλά, έχουμε ήδη άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της Λένας Χαριζόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.