ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ. Τσιμτσιλή: Έφτυσε το φαγητό του Κ. Φραγκολιά στον αέρα (βίντεο)

Σ. Τσιμτσιλή: Έφτυσε το φαγητό του Κ. Φραγκολιά στον αέρα (βίντεο)

Διαδραματίστηκε να πρωτόγνωρο σκηνικό για την ελληνική τηλεόραση και είχε ως πρωταγωνίστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το φαγητό του Κώστα Φραγκολιά.

Η συνταγή που ετοίμασε ο Φραγκολιάς για τους φαν της «υγιεινής διατροφής» της προκάλεσε αηδία και δεν κατάφερε να το κρύψει από την κάμερα.

Μια τουλάχιστον αμήχανη στιγμή είχε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day. Ο Κώστας Φραγκολιάς ετοίμασε μια παράξενη συνταγή για τους λάτρεις της «υγιεινής διατροφής»: μακαρόνια με μέλι. Όπως παραδέχτηκε η παρουσιάστρια:

«Δεν έχω ξανακούσει συνταγή να συνδυάζει pasta με μέλι».

Στην αρχή δεν ήθελε με τίποτα να δοκιμάσει, λέγοντας ότι αφού έφαγε μια ομελέτα, ήταν «εντάξει». Όταν όμως ο Φραγκολιάς άρχισε κυριολεκτικά να την κυνηγάει στο στούντιο με το πιρούνι στο χέρι, αναγκάστηκε να ενδώσει για μια πιρουνιά, αλλά δεν κατάφερε να κρύψει την αηδία της.

«Είναι σαν να τρώω γλυκό με βραστό μακαρόνι» σχολίασε.
Και αμέσως μετά γύρισε την πλάτη της στην κάμερα και το έφτυσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.