ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Just the 2 of Us: Το ζευγάρι που αποχώρησε και η αξέχαστη γκάφα με το tweet (βίντεο)

Just the 2 of Us: Το ζευγάρι που αποχώρησε και η αξέχαστη γκάφα με το tweet (βίντεο)

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έχει επιστρέψει ξανά εδώ και λίγες ημέρες το «Just the 2 of us», μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η επιστροφή την προηγούμενη εβδομάδα, σημαδεύτηκε από έναν έντονο τσακωμό μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Τρύφωνα Σαμαρά, με αφορμή την εμφάνιση του διάσημου κομμωτή με φουστανέλα. Όπως πάντα, επαγγελματίες τραγουδιστές μαζί με προσωπικότητες από διάφορους χώρους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή, παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Οι τέσσερις κριτές, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου αξιολόγησαν τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό βαθμολόγησε και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι. Ωστόσο, για ένα ζευγάρι αυτή ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Just the 2 of Us, καθώς έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο παρουσιαστής του σόου, κάλεσε τα ζευγάρια ανά τετράδες για να ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα. Αυτοί που αναδείχτηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Νικολέττα Καρρά με τον Βαλάντη και ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τη Χρύσπα. Το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5zoutPDR1J4&feature=emb_logo
Η γκάφα με το tweet στον αέρα του Just the 2 of Us

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Νικολέττας Καρρά με τον Βαλάντη εμφανίστηκε στον αέρα ένα «πικάντικο» μήνυμα.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού του ζευγαριού, όπως συμβαίνει σε κάθε τραγούδι, περνούν από την οθόνη και συνεπώς στον τηλεοπτικό αέρα τα μηνύματα των τηλεθεατών που γράφουν στο twitter. Όπως φάνηκε όμως, οι υπεύθυνοι δεν τα ελέγχουν όπως θα έπρεπε.

Έτσι, ενώ η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης ερμήνευσαν και τους υποδέχθηκε ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης πέρασε από τον αέρα το παρακάτω μήνυμα: «Mπύρες, ποπ κορν, καλό ίντερνετ και μαδομ@@@»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.