ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef: Ξεκούφαναν τους παίκτες τα ουρλιαχτά της Μάρλεν – «Φωνάζει σαν κακιά πεθερά» (βίντεο)

MasterChef: Ξεκούφαναν τους παίκτες τα ουρλιαχτά της Μάρλεν – «Φωνάζει σαν κακιά πεθερά» (βίντεο)

Η Μάρλεν ξεκούφανε του υπόλοιπους παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του «MasterChef 4» με τις φωνές της. Μάλιστα ο Διονύσης είπε χαρακτηριστικά, «φωνάζει σαν κακιά πεθερά».

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε μία από τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες του MasterChef 4, καθώς ένας τοίχος χώριζε τους παίκτες. Ετσι, ο αρχηγός της κάθε ομάδας έπρεπε να δίνει οδηγίες στους παίκτες της απέναντι πλευράς… φωνάζοντας.

Η φωνή, που ακουγόταν περισσότερο ήταν αυτή της Μάρλεν, η οποία ούρλιαζε μέσα στην κουζίνα. Η παίκτρια του Masterchef 4 κατάφερε να εκνευρίσει τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς η ένταση της φωνής είχε ανέβει αρκετά. Η ένταση στην κουζίνα είχε πιάσει «κόκκινο» και η Μάρλεν, κάποια στιγμή που έδινε οδηγίες, γύρισε και είπε στον Τζον με έντονο ύφος: «Μην μιλάς».

Βίντεο: Τα ουρλιαχτά της Μάρλεν στο MasterChef 4

Σύμφωνα με τα spoilers από τη σημερινή δοκιμασία, Σταυρής, Μάρλεν και Διονύσης θα «παλέψουν» για την παραμονή τους στο MasterChef 4 και ο Σταυρής θα είναι εκείνος που θα συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.