ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Οργισμένος πατέρας υποστηρίζει πως η δική του κόρη έπαιζε στη σειρά (φωτό)

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Οργισμένος πατέρας υποστηρίζει πως η δική του κόρη έπαιζε στη σειρά (φωτό)

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή του OPEN φιλοξένησαν μια κοπέλα, την 22χρονη Αναστασία Κοζαδίνου, η οποία και υποστήριζε πως υποδύθηκε το μωρό σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Το ρεπορτάζ αναπαράχθηκε μαζικά, καθώς η σειρά είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες τα τελευταία 20 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Άλλωστε, το «Κωνσταντίνου και Ελένης» συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Έλα όμως που βρέθηκε και έτερος διεκδικητής για τον ρόλο του Χρυσάνθεμου στο 5ο επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή του OPEN και υποστήριξε πως όσα ανέφερε η κα. Κοζαδίνου είναι ψέματα.

Ο κύριος εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος και δήλωσε κατηγορηματικά πως ήταν η δική του κόρη που ανέλαβε τον ρόλο στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μάταια οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπαθούσαν να του εξηγήσουν πως για το γύρισμα είχαν χρησιμοποιηθεί δύο μωρά. «Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Η ίδια κοπέλα πριν από κάποια χρόνια παρίστανε ότι ήταν το παιδί της Ελένης Ράντου» είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», ανέφεραν επίσης πως επικοινώνησαν με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος και τους ενημέρωσε πως τα παιδιά ήταν δύο. Η ίδια η κυρία Κοζαδίνου είχε δηλώσει πως υπήρχαν δύο παιδιά στο γύρισμα, καθώς όπως εξήγησε εκείνη ήταν άρρωστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.