The Voice: Πρώην παίκτρια του Fame Story «κόπηκε» από τους κριτές – Δεν την αναγνώρισαν (βίντεο)

The Voice: Πρώην παίκτρια του Fame Story «κόπηκε» από τους κριτές – Δεν την αναγνώρισαν (βίντεο)

Την Ιωάννα Κουταλίδου τη γνωρίσαμε πριν από 16 χρόνια όταν συμμετείχε στο «Fame Story 2».

H τραγουδίστρια, στα 37 της πλέον, αποφάσισε να διαγωνιστεί στο «The Voice», σε μια προσπάθειά της να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Τραγούδησε το «Μια χαμένη Κυριακή», αλλά δεν κατάφερε να κάνει τις καρέκλες να γυρίσουν κι έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Όπως συστήθηκε η ίδια, στο τηλεοπτικό κοινό: «Είμαι η Ιωάννα Κουταλίδου, 37 ετών και μένω στη Ρόδο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, από όπου και έφυγα 21 ετών για να μπω στο Fame Story 2 και μετά μετακόμισα στην Αθήνα. Έζησα στην Αθήνα εφτά χρόνια μέχρι και το 2011, οπότε και αποφάσισα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσω τις σπουδές μου. Τελείωσα ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Όλα τα χρόνια που σπούδαζα γύρισα όλον τον κόσμο. Αυστραλία, Αμερική, Καναδά. Πήρα το πτυχίο μου και είχα σκοπό να μετακομίσω μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Είχα κάνει όλες τις διαδικασίες, τα χαρτιά κ.λπ., μέχρι που γνώρισα τον σύντροφό μου. Εκεί ο Θεός και η μοίρα μου επεφύλασσαν κάτι διαφορετικό. Και βρέθηκα να ζω στη Ρόδο μόνιμα.

Ύστερα από ένα χρόνο, ήρθε η κόρη μου, η Χριστινούλα. Είναι 5 χρονών. Η κόρη μου είναι πια σε μια ηλικία που μου επιτρέπει να επιστρέψω στα μουσικά δρώμενα. Τα τελευταία χρόνια συνέχεια ονειρεύομαι τη στιγμή που θα τραγουδήσω πάλι μπροστά στο ευρύ κοινό. Για εμένα είναι πολύ συγκινητικό και μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που θα έχω στη ζωή μου».

Η διαγωνιζόμενη, λίγο πριν από την εμφάνιση της στη σκηνή, μίλησε με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό ο οποίος την αναγνώρισε. Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με τους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού, καθώς κανείς δεν κατάλαβε ποια είναι.

«Πες μου ότι δεν σε λένε Κυριακή…», της είπε ο Πάνος Μουζουράκης και εκείνη απάντησε αρνητικά. «Γιατί θα ήσουν μια χαμένη Κυριακή…», πρόσθεσε ο κριτής. «Να ξανάρθεις και την επόμενη φορά να μας τα πεις καλύτερα», τόνισε από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς, αλλά η απάντηση της Ιωάννας Κουταλίδου ήταν αρνητική: «Μπα, δύσκολα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.