ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Big Brother: Kλάμματα και… οδυρμοί μόλις έμαθαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρας μας (βίντεο)

Big Brother: Kλάμματα και… οδυρμοί μόλις έμαθαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρας μας (βίντεο)

Η παραγωγή του Big Brother αποφάσισε να ενημερώσει τους παίκτες για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας λόγω του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο Big Brother τους ανέφερε: «Ο Big Brother θέλει να σας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000 ενώ είχαμε 260 θανάτους. Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη έχουμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο αριθμός των θανάτων έχει διπλασιαστεί. Δηλαδή έχουμε πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη την χώρα. Σε τοπικό lockdown έχει τεθεί η Καστοριά κι η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας κι είναι όλοι καλά.»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=198&v=NekloCt6ZWg&feature=emb_logo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα ο Big Brother κάλεσε τον Χρήστο Μακρίδη για να μιλήσει με τη σύζυγό του γιατί η περιοχή όπου μένει η οικογένειά του είναι σε τοπικό lockdown. Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα ενώ λύγισαν κι η Άννα Μαρία κι η Χριστίνα Ορφανίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.