Σ.Τζώρτζογλου: «Έχει υποφέρει ο γιος μου – Ήταν ένα παιδί καμπουριαστό και φοβισμένο λόγω bullying»

Σ.Τζώρτζογλου: «Έχει υποφέρει ο γιος μου – Ήταν ένα παιδί καμπουριαστό και φοβισμένο λόγω bullying»

Με αφορμή την παρουσία του στην «Φάρμα» ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στον αγώνα που θα δώσει στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στον γιο του και στο bullying που δέχθηκε στο παρελθόν.

«Το Σοφάκι μου με περιμένει πραγματικά χαρούμενη. Θα περάσει και εκείνη τη δική της Φάρμα και τη δική της αγωνία. Ξέρω ότι συνεχώς θα προσεύχεται για μένα. Όχι αν θα νικήσω στα αγωνίσματα μόνο, αλλά στο κυριότερο αγώνισμα που είναι η συμβίωση με τους άλλους.

Ξέρω ότι η Σοφία μου θα με καταλαβαίνει, χωρίς να της κάνω κάποιο σημάδι και αυτό ισχύει και για το δύο μου και τα δύο μου αδέρφια. Τον αγώνα μου τον αφιερώνω στη Σοφία και στον Αλκιβιάδη. Στη Σοφία, γιατί ξέρω ότι συναισθηματική πορεία ενός ανθρώπου σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στο γιο μου, γιατί πρέπει να δει ότι δεν υπάρχει ηλικία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ζωή είναι μέσα στην καρδιά μας. Θέλω να του το δώσω σαν μάθημα αυτό που κάνω, γιατί αυτό το παιδί έχει υποφέρει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα όταν ήτανε και όταν πήγε στην Αμερική ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από όλο αυτό το bullying που έχει φάει. Το αφιερώνω όχι μόνο στον Αλκιβιάδη, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά» είπε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.