ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Ζ.Δημητράκου – «Κόπηκε» πρόωρα η εκπομπή της (φώτο)

Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Ζ.Δημητράκου – «Κόπηκε» πρόωρα η εκπομπή της (φώτο)

Πρόωρο τέλος μπήκε σε ακόμη μία εκπομπή του Mega και πιο συγκεκριμένα στην πρωινή «Γυμναστική… από σπίτι», με την Ζωή Δημητράκου.

Το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής προβαλλόταν καθημερινά πριν από το πρωινό «Πάμε Δανάη», έριξε τίτλους τέλους.

Η τελευταία εκπομπή «Γυμναστική από σπίτι» προβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου, στις 9:40.

Τη Ζωή Δημητράκου την είδαμε φέτος και στο J2US του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN ως την παρτενέρ του Λευτέρη Πανταζή, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Η γνωστή αθλήτρια και παρουσιάστρια του Mega έγραψε το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Καλημέρα σε όλους! Σήμερα.. ένα υπέροχο ταξίδι.. φτάνει στο τέλος του! Η εκπομπή μας, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ…ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ που με τόση αγάπη και ενσυναίσθηση δημιουργήθηκε για να περάσουμε πιο εύκολα αυτές τις δύσκολες μέρες του κορονοϊού.. κάνει φινάλε σήμερα στις 9:40 @megatvcom. Προσωπικά νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα με τον δικό μου τρόπο να φτιάξω την διάθεση σε κάποιους, άλλους να τους μυήσω στον υπέροχο κόσμο του wellness, κάποιοι έχασαν τα περιττά κιλά ή σταμάτησαν να έχουν πόνους στο σώμα τους και με άλλους άπλα να τους ζητάω να αφήσουν τα καφεδάκια τους και αυτοί να μου στέλνουν βίντεο με τον καφέ τους».

Οι λόγοι της διακοπής της εκπομπής γυμναστικής είναι καθαρά προσωπικοί καθώς η γυμνάστρια με τον πρόσφατο γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο γυρίζει σελίδα στη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.