ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα αναφέρονται στην αγάπη τους – Η αντίδραση του Α.Παππά (βίντεο)

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα αναφέρονται στην αγάπη τους – Η αντίδραση του Α.Παππά (βίντεο)

Ο Αλέξης Παππάς δείχνει να μην επιθυμεί να επέλθει ηρεμία στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο, καθώς μίλησε με “σκληρά” λόγια για την αγάπη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η σχέση που είχαν τα δυο παιδιά λίγο καιρό πριν μπουν στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων των εκπομπών, αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης.

Το πρώην ζευγάρι, βρήκε τον τρόπο να συμβιώνει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και πλέον ο ένας στηρίζεται στον άλλον.

Τα όσα τους χώριζαν και τους έφερναν σε αντιπαράθεση ανήκουν στο παρελθόν και όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love It», Σάκης και Μαριαλένα πλέον παραδέχονται πως αγαπιούνται.

Μια εκδήλωση αγάπης όμως που αηδιάζει τον Αλέξη Παππά.

«Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε» λέει αρχικά η Μαριαλένα, με τον Σάκη να συμπληρώνει σε δηλώσεις μπροστά στους συμπαίκτές του: «Όταν ήρθα σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Μαριαλένα».

Με τον Αλέξη Παππά να αηδιάζει και να σχολιάζει: «Μας έχει ζαλίσει η Μαριαλένα και ο Σάκης. Οι Κόκκινοι να είναι μια ενιαία δύναμη. Έλα Μαριαλενίτσα μου φύγε. Πάρε δρόμο».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.