Επικό σχόλιο του Α.Πετρετζίκη για το Master Chef: «Απαγορεύεται να ακουστεί το όνομά μου»

Επικό σχόλιο του Α.Πετρετζίκη για το Master Chef: «Απαγορεύεται να ακουστεί το όνομά μου»

Ο Άκης Πετρετζίκης για ακόμη μία φορά έδειξε ότι παρακολουθεί την επικαιρότητα και έκανε το δικό του σχόλιο με αφορμή το επεισόδιο του Master Chef.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε εμφανίστηκαν οι τρεις προηγούμενοι νικητές του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ μια αναφορά στον Άκη Πετρετζίκη προκάλεσε την αντίδρασή του στα σόσιαλ μίντια.

Συγκεκριμένα στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν οι Λάμπρος Βακιάρος, Σταύρος Βαρθαλίτης και Μανωλής Σαρρής. Έλειπε μόνο ο Τιμολέων Διαμαντής, ο οποίος ήταν ο δεύτερος νικητής από την περίοδο που το MasterChef μεταδίδεται στο Star.

Οι τρεις προαναφερθέντες νικητές έφτιαξαν το πιάτο, το οποίο κλήθηκαν να αντιγράψουν οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται στο φετινό σπίτι του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πάντως, έκανα μια αναφορά στον πρώτο νικητή του ΜasterChef, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Άκη Πετρετζίκη, που συμμετείχε στο ριάλιτι μαγειρικής όταν γυριζόταν στο Mega.

Λίγο αργότερα ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε με μια καυστική ανάρτηση την μίνι αναφορά στο όνομα του, γράφοντας στο twitter: «Όντως σαν τον Βόλντεμορτ νιώθω… που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου. Άμπρα κατάμπρα για να μάθετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.