ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στη «Φάρμα» και βάζει «φωτιά» με την εμφάνιση της (βίντεο)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στη «Φάρμα» και βάζει «φωτιά» με την εμφάνιση της (βίντεο)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να γίνει… αγρότισσα καθώς μπαίνει στη «Φάρμα» και βάζει «φωτιά» στον αγρό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και είχε αποκαλύψει ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να πάρει μέρος στη «Φάρμα». «Μου κάνει κάτι λίγο πιο χαριτωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα ριάλιτι. Είναι λίγο βουκολικό όλο αυτό το σκηνικό, το οποίο δεν μου φαίνεται τόσο σκληρό όσο το Survivor» είχε πει η Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας και εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ το 2018 η τηλεόραση μπήκε ενεργά στη ζωή της με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», όπου έφτασε στον τελικό. Το καλοκαίρι του 2019 συνεργάστηκε με το συγκρότημα Kings στο κομμάτι “papi”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.