ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επιβεβαιώνει πρώην παίκτης του Survivor: «Ο Η.Μπόγδανος ζήτησε να αποχωρήσει» (βίντεο)

Επιβεβαιώνει πρώην παίκτης του Survivor: «Ο Η.Μπόγδανος ζήτησε να αποχωρήσει» (βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να αποχωρήσει. Τις φήμες τις επιβεβαίωσε ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Και μπορεί πολλοί να βλέπουν τον γνωστό μουσικό στον μεγάλο τελικό, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor αλλά φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ζορίζεται.

Τα δημοσιεύματα λοιπόν, ήθελαν τον Ηλία Μπόγδανο να κάνει αίτηση στην παραγωγή του Survivor με σκοπό να φύγει από το παιχνίδι. Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πρώην παίκτης από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ, να το επιβεβαιώνει στον «αέρα» της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς

«Το διάβασα στο Ίντερνετ και το επιβεβαίωσα κι εγώ, ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού», σχολίασε χαρακτηριστικά ο personal trainer, με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής να αιφνιδιάζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.