ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Master Chef: Νικητής του Mystery Box ο Α.Συνοδινός – Τι άλλο κέρδισε;

Master Chef: Νικητής του Mystery Box ο Α.Συνοδινός – Τι άλλο κέρδισε;

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός ήταν ο σημερινός νικητής του ιδιαίτερου Mystery Box που έκρυβε και μία μικρή έκπληξη.

Ανάμεσα δηλαδή στην «ασφάλεια» που έδινε στους παίκτες η επιλογή του διάφανου κουτιού αφού ήξεραν τα υλικά με τα οποία θα έπρεπε να μαγειρέψουν και στην «πρόκληση» του ξύλινου κουτιού που δεν ήξεραν τι είχε μέσα.

Η Μαρίνα, ο Ιωάννης και ο Αλέξανδρος βρέθηκαν μπροστά στους κριτές του MasterChef οι οποίοι αφού δοκίμασαν τα πιάτα τους, τους ενημέρωσαν τους παίκτες πως είχαν κάνει τις καλύτερες προσπάθειες και η κάθε παρασκευή είχε από ένα τεχνικό λάθος.

Τελικά νικητής του Mystery Box αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Συνοδινός, που εκτός από το πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.