Οι αλλαγές είναι ραγδαίες τις τελευταίες ημέρες στο Survivor μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/05) θα δούμε στο “Survivor 4” το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας, με τα χρώματα των Κόκκινων και των Μπλε να καταργούνται, αφού ο κάθε παίκτης δίνει μάχη για τον εαυτό του. Ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές, οι οποίες σιγά σιγά θα αφαιρούνται, όπως λέει ο παρουσιαστής.

Στο μεταξύ, βλέπουμε να ξεσπάει μία νέα κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, μετά το χθεσινό αγώνισμα όπου ο πρώτος νίκησε δύο φορές τον δεύτερο.

“Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ασημακόπουλος, πετσόκομμα τρελό” αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, με τον Ασημακόπουλο να λέει: “Ποιος το περίμενε, έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι κράταγε δύναμη και είχε τέτοιο λιοντάρι μέσα του;”.

“Είναι να μην του δώσεις “τόσο” του Ντάφυ, να σε πιάσει στο στόμα του. Αν σε πιάσει, τελείωσες”, λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αργότερα θα ξεσπάσει σε κλάματα αναφερόμενη σε αδικίες, στο συμβούλιο του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!