ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τ.Άντριους: Δείτε πώς είναι σήμερα η 88χρονη «Μαίρη Πόππινς» (φωτο)

Η 88χρονη συνοδευόταν από την 61χρονη κόρη της, E.W.Hamilton

Τ.Άντριους: Δείτε πώς είναι σήμερα η 88χρονη «Μαίρη Πόππινς» (φωτο)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη θρυλική ηθοποιό, Τζούλι Άντριους στο Hamptons, για πρώτη φορά ύστερα από αρκετούς μήνες.

Η 88χρονη συνοδευόταν από την 61χρονη κόρη της, Emma Walton Hamilton.

Εκτός από την Emma, καρπό του έρωτά της με τον σκηνογράφο και σχεδιαστή κοστουμιών Tony Walton η ηθοποιός έχει ακόμη δύο κόρες, την 50χρονη Amy Leigh Edwards, και την 48χρονη Joanna Lynne Edwards, τις οποίες υιοθέτησε από το Βιετνάμ με τον δεύτερο σύζυγό της, σκηνοθέτη Blake Edwards. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 1969 μέχρι το 2010.

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Τζούλι Άντριους χαμογέλασε πριν μπει στο αυτοκίνητο.

Κρατώντας ένα μπαστούνι, η ηθοποιός φαίνεται να φορά ένα κλασικό σακάκι σε λευκό χρώμα και να το συνδυάζει με μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.