ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Άφησαν εποχή»: Tα κορίτσια των ’80s που έπαιξαν δεύτερους ρόλους και «πάτησαν» τις πρωταγωνίστριες (φωτο)

Ξεχώρισαν και ακόμη και τώρα σχεδόν 40 χρόνια μετά, είναι φιγούρες που τις έχουμε αγαπήσει

«Άφησαν εποχή»: Tα κορίτσια των ’80s που έπαιξαν δεύτερους ρόλους και «πάτησαν» τις πρωταγωνίστριες (φωτο)

Κάποια κορίτσια των ’80s που έπαιξαν δεύτερους ρόλους ξεχώρισαν και έβαλαν τα «γυαλιά» ακόμα και στις πρωταγωνίστριες.

Ακόμη και τώρα, σχεδόν 40 χρόνια μετά, είναι φιγούρες που τις έχουμε αγαπήσει.

Κάποιες από αυτές τις γυναίκες που μας μάγεψαν με την ομορφιά τους και το υποκριτικό τους ταλέντο συνεχίζουμε να τις βλέπουμε στην τηλεόραση και στο θέατρο, ενώ κάποιες άλλες έχουν επιλέξει μια ζωή πιο ήρεμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποιες είναι οι κυρίες που έπαιξαν δεύτερους ρόλους και αγαπήθηκαν στα 80s;

Γκέλυ Γαβριήλ

Η Γκέλυ Γαβριήλ είναι μια αρκετά χαρακτηριστική φιγούρα της δεκαετίας του 80, καθώς η ομορφιά της, αλλά και η υποκριτική της ικανότητα, την είχε βοηθήσει να ξεχωρίσει ανάμεσα στους ηθοποιούς της εποχής.

Η Γκέλυ Γαβριήλ έχει παίξει τόσο σε κωμωδίες, όσο και σε κοινωνικές ταινίες και σειρές.

Χριστίνα Παππά

Η Χριστίνα Παππά είχε καταφέρει να ξεχωρίσει από πολύ μικρή ηλικία, χάρη στο ταλέντο της και την ομορφιά της.

Είναι αξιοσημείωτο ότι συνεχίζει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της σε κάθε της εμφάνιση, ακόμα και σήμερα!

Έλενα Τσαβαλιά

Η Έλενα Τσαβαλιά πρωτοεμφανίστηκε σε ταινία το 1984 στο πλευρό της Ρένας Βλαχοπούλου κι από τότε μας κρατά συντροφιά στον τηλεοπτικό φακό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η γνωστή πλέον ηθοποιός, έχει βρεθεί στο πλευρό αξιόλογων ανθρώπων του χώρου, όπως είναι ο Θανάσης Βέγγος, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Βανέσα Ντζελβέ

Η Βανέσα Ντζελβέ είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της δεκαετίες του 80 και του 90, καθώς έχει αναλάβει ρόλους σε δεκάδες επιτυχημένες ταινίες και σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως είναι η Λάμψη.

Πέπη Σταυροπούλου

Η Πέπη Σταυροπούλου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου χάρη στο όμορφο παρουσιαστικό της και το υποκριτικό της ταλέντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει αναλάβει ρόλους σε πολύ γνωστές ταινίες, σειρές και έργα της εποχής, ενώ ξεχώρισε και για την guest εμφάνισή της στην αγαπημένη σειρά «Ρετιρέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.