ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απαρηγόρητη η Β.Ανδριώτου μετά την αποχώρηση της Ε.Παπαδοπούλου – «Έφυγε η κολλητή μου, το στήριγμα μου»

«Tο πιο δύσκολο συμβούλιο όλου του Survivor για μένα ήταν αυτό»

Απαρηγόρητη η Β.Ανδριώτου μετά την αποχώρηση της Ε.Παπαδοπούλου – «Έφυγε η κολλητή μου, το στήριγμα μου»

Η μπλε ομάδα του Survivor, μετράει μια ακόμα απώλεια, καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη που κλήθηκε να αποχωρήσει τελευταία από τον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, στο επεισόδιο του Σαββάτου στο ριάλιτι επιβίωσης, κάποιοι μπόρεσαν να διαχειριστούν πιο εύκολα ενώ άλλοι σχεδόν καθόλου αυτή την απουσία.

Πιο συγκεκριμένα, βεβαίως, η Βρισηίδα Ανδριώτου έμοιαζε απαρηγόρητη και επέλεξε να εκφράσει λόγια καρδιάς στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για την πρώην συμπαίκτρια της στο Survivor.

«Tο πιο δύσκολο συμβούλιο όλου του Survivor για μένα ήταν αυτό. Γιατί έφυγε η κολλητή μου, έφυγε το στήριγμα μου» σημείωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν πίστευα ότι θα φύγει η Ευρυδίκη. Πίστευα ότι θα φύγω εγώ ή ο Κωνσταντίνος. Από την άλλη πίστευα πάρα πολύ ότι θα φύγει ο Κωνσταντίνος γιατί ο κόσμος τόσα του έχουμε πει και τόσα έχει δει ότι δεν κάνει τίποτα εδώ πέρα»» πρόσθεσε η παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.

Επίσης, μιλώντας στην κάμερα του Survivor για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε με αιχμές πως «ούτε στην καλύβα βοηθάει, ούτε στον πάγκο βοηθάει, ούτε νίκες φέρνει. Τίποτα δεν κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.