ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ασημίνα Χατζηανδρέου για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη: «Κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας…»

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 

Ασημίνα Χατζηανδρέου για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη: «Κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας…»

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε repost ένα story του Δημήτρη Αλέξανδρου με τη φράση: «Το να κάνεις τον δικαστή στις ζωές των άλλων, είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου», είχε γράψει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ασημίνα να συμπληρώνει «Άντε παιδιά κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας».

To αν η Ασημίνα θέλησε να το ανεβάσει τυχόν σχόλια που αφορούν στην προσωπική της ζωή ή όχι, αυτό δεν θέλησε να το μοιραστεί. Σίγουρα όμως είναι η απάντησή της σε κάτι που την έχει ενοχλήσει.

Αυτό το διάστημα η Ασημίνα απολαμβάνει τις διακοπές της ακολουθώντας τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη στα διάφορα μέρη που πραγματοποιεί τις συναυλίες του, με την ίδια να αναπληρώνει το χρόνο μαζί του αφού έμειναν χωριστά έξι μήνες όσο εκείνη ήταν στο Survivor.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το Survivor μίλησε για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη αποκαλύπτοντας τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

«Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live και έχω είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα που είχε πει. Και τον είχα κάνει tag. Μου απάντησε στο story μου και πήγα για καφέ την επόμενη μέρα και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω. Βγήκα και γνωριστήκαμε. Μετά βρεθήκαμε στην Αθήνα και βγήκαμε για ένα φαγητό και έτσι ξεκίνησε».

Συνέχισε λέγοντας:

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.