Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με την Κατερίνα Καινούργιου: «Ξεφτιλίκι…»

Μια κόντρα έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο παλιών φίλων

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με την Κατερίνα Καινούργιου: «Ξεφτιλίκι…»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» προβλήθηκαν τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις προσωπικές ερωτήσεις που έκανε ο Ατζούν στην Αφροδίτη Σκαφίδα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, όπου απευθύνθηκε στον φίλο και πρώην συνεργάτη της.

«Να μιλήσουμε για παλιά τηλεόραση; Πού είναι ο Νίκος; Τολμάς ρε να το κόψεις το μεσημέρι και να το παίξεις με τον Ατζούν; Τολμάει; Τολμάει αφού τα λέει όλα και για το κανάλι του, δεν τον νοιάζει καθόλου», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να παίξει το απόσπασμα γιατί δεν το είχα δει, με την κουμπάρα σου βρείτε τα Κατερίνα. Παρ΄ όλα αυτά είναι παλιά τηλεόραση, είναι μεγάλη αλήθεια. Είναι παλιά τηλεόραση. Είναι ύπουλη τηλεόραση. Φάγανε κιόλας; Ωραία. Ξεφτιλίκι. Φαγητό. Παραλία…» είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.