ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φοιτητής στο «Ρουκ Ζουκ» πρότεινε στην Ζέτα Μακρυπούλια να βάλει στήθος και οπίσθια (βίντεο)

«Να βάζαμε λίγο...»

Φοιτητής στο «Ρουκ Ζουκ» πρότεινε στην Ζέτα Μακρυπούλια να βάλει στήθος και οπίσθια (βίντεο)

Ακόμα ένας παίκτης του Ρουκ Ζουκ έδωσε ρεσιτάλ με την πρόταση που έκανε στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φοιτητής ιατρικής της είπε πως σκοπεύει να ακολουθήσει ειδικότητα γυναικολόγου ή πλαστικού χειρουργού.

«Ααααα, με τις γυναίκες θες να ασχολείσαι. Το ωραίο φύλο. Πλαστικός ε; Τι θα άλλαζες σ’ εμένα», του είπε η παρουσιάστρια.

«Για κάνε μια στροφή, στο πρόσωπο δεν θα πείραζα τίποτα. Να βάζαμε λίγο… », της απάντησε κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια που δείχνει οπίσθια.

«Από κάτω το ξεκινάς, που πάμε;», του είπε η Ζέτα Μακρυπούλια γελώντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.