ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Friends: Το λάθος που παρατήρησαν οι fans μια δεκαετία μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς (βίντεο)

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή που γυριζόταν από το 1994 έως το 2004

Friends: Το λάθος που παρατήρησαν οι fans μια δεκαετία μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς (βίντεο)

Τα «Φιλαράκια» έχουν προβληθεί και παρακολουθηθεί αμέτρητες φορές τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ωστόσο πολλοί θαυμαστές μόλις παρατήρησαν ένα λάθος, το οποίο γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.

Η σειρά ήταν μια μεγάλη παραγωγή που γυριζόταν από το 1994 έως το 2004, μπροστά σε ζωντανό κοινό στο στούντιο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι χρησιμοποιούσαν τεχνικές, όπως οι αντικαταστάτες για να πάρουν όλα τα πλάνα που χρειάζονταν εγκαίρως.

Παρόλα αυτά, το να βλέπεις μια αντικαταστάτρια ηθοποιό σε ένα σχετικά σημαντικό πλάνο στην 9η σεζόν, δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να μείνει κρυφό πολύ καιρό.

Αυτή η πρόσφατα κυκλοφορήσασα στιγμή προέρχεται από τη σεζόν 9, επεισόδιο 15, “The One With the Mugging”, και λαμβάνει χώρα στο εμβληματικό σκηνικό του διαμερίσματος της Μόνικα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Rachel (Jennifer Aniston) και η Monica (Courteney Cox) μιλούν στον Joey (Matt LeBlanc) για μια μεγάλη οντισιόν που έχει μπροστά του.

Η Μόνικα κάθεται στο τραπέζι, ενώ ο Joey και η Rachel ακουμπούν στον πάγκο, και κάποια στιγμή η κάμερα περνάει γρήγορα από ένα κοντινό πλάνο της Monica σε ένα κοντινό πλάνο του Joey.

Εκεί που θα έπρεπε να στέκεται η Rachel είναι μια εντελώς άγνωστη – όσον αφορά το τηλεοπτικό κοινό.

Στη σκηνή εμφανίζεται η Rachel με ξανθές ανταύγειες, φορώντας μια ανοιχτόχρωμη μπλούζα με λαχούρια. Εκείνο που έχει προκαλέσει περισσότερες αντιδράσεις είναι ότι η αντικαταστάτριά της είναι εντελώς διαφορετική – έχει σκούρα καστανά μαλλιά και φοράει μια φανέλα σε κόκκινο χρώμα. Ενώ είναι απολύτως κατανοητό ότι μία σειρά όπως τα “Friends” χρησιμοποιεί αντικαταστάτες, πολλοί θαυμαστές δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ένα τόσο παράταιρο πλάνο μπήκε στο τελικό cut – και ότι πέρασε απαρατήρητο για τόσα χρόνια.

Τα Φιλαράκια έχουν πολλά άλλα λάθη κατά τη διάρκεια των δέκα σεζόν τους, και πολλά έχουν καταγραφεί σε φόρουμ θαυμαστών στο παρελθόν. Ωστόσο, για όσους παρακολουθούν και ξαναβλέπουν τη σειρά πιο χαλαρά στην εποχή του streaming, αυτές είναι πολύ μεγαλύτερες αποκαλύψεις.

Μια άλλη εξίσου εντυπωσιακή περίπτωση με αντικαταστάτη ήρθε στο επεισόδιο 12 της 4ης σεζόν, “The One With the Sharks”, και πάλι με πρωταγωνίστρια τη Rachel, που μιλούσε με τον Joey και τη Monica. Αυτή τη φορά, και οι τρεις κάθονταν σε ένα τραπέζι και η Rachel φορούσε ένα κίτρινο πουκάμισο με σγουρά μαλλιά. Ωστόσο, σε ένα κοντινό πλάνο της Monica η γυναίκα που κάθεται δίπλα της έχει ξεκάθαρα ίσια μαλλιά και φοράει μπλε πουκάμισο.

Παρόμοιες μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες προσθέτουν περισσότερη γοητεία σε τέτοιου είδους παραγωγές και καλούν τους οπαδούς να σκεφτούν πώς γίνονταν τα γυρίσματα πριν από την εποχή του streaming και των διαδικτυακών πλατφορμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.