ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει με μαγιό – Με όπλο το χαμόγελο

Η γνωστή ηθοποιός δείχνει να είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τη φυσικότητα την οποία και προωθεί μέσα από τα social media

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει με μαγιό – Με όπλο το χαμόγελο

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση είναι οπωσδήποτε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Μάλιστα, για όσους την έχουν δει από κοντά, ξέρουν πως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή εκτός φακού. Για εμάς που την έχουμε δει να κυκλοφορεί αρκετά συχνά στο Κολωνάκι, τη θαυμάσαμε για πολλούς λόγους, όπως ακριβώς οφείλει να κάνει μια γυναίκα σε μια άλλη.

Η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, δεν αγαπάει ιδιαίτερα το μακιγιάζ ενώ γενικά δείχνει να είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τη φυσικότητα την οποία και προωθεί μέσα από τα social media. Με όπλο το χαμόγελο και την αυτοπεποίθησή της, έχει μοιράσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες της με μαγιό. Πλάνα τα οποία είναι αφιλτράριστα και δείχνουν το σώμα της ακριβώς όπως είναι.

Πάνε χρόνια από τότε που η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποδέχθηκε απόλυτα την εικόνα της

Ήταν το 2013 όταν σε συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα μποτόξ που έχει κάνει και πως θέλει να μείνει με τις ρυτίδες της.

«Έχω κάνει και δεν μου πήγαινε καθόλου. Θα μείνω με τις ρυτίδες μου… Οι ρυτίδες μου είναι ό,τι πέρασα αλλά και όλη μου η γοητεία… Το είπε και μια γυναίκα που θαύμαζα πάρα πολύ και δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας, η Έλενα Ναθαναήλ. Δεν θα κάνω το χατίρι κανενός lifestyle και δεν θα μπω σε κανέναν φασισμό ότι όποια αφήνει τις ρυτίδες της χωρίς να κάνει μπότοξ είναι μπάζο!

Θα παρακαλέσω όλες τις κυρίες να χαλαρώσουν λοιπόν. Μια ωραία μεγάλη με ρυτίδες είναι πολύ πιο ωραία από μια ωραία αρυτίδιαστη!», δήλωνε τότε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό “You ” και αποδεικνύεται πως έχει κρατήσει την υπόσχεσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.