ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατερίνα Καινούργιου: Μόνιμη θέση στο πάνελ της εκπομπής της η τρανς πρώην παίκτρια του GNTM

Μπερδέψαν τις ορμονοθεραπείες που έκαναν αμφότερες Κ.Καινούργιου και τρανς Έβελιν

Κατερίνα Καινούργιου: Μόνιμη θέση στο πάνελ της εκπομπής της η τρανς πρώην παίκτρια του GNTM

Μόνιμη θέση στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τείνει να έχει η τρανς πρώην παίκτρια του GNTM, Έβελιν. 

Η διαφορετικότητα της είχε ενθουσιάσει φυσικά την κριτική επιτροπή του GNTM με την Βίκυ Καγιά οριακά να «σκίζει το καλσόν» της, βγάζοντας κραυγές για την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα της/του παίκτριας/παίκτη.

Μια διαφορετικότητα που προκάλεσε σάλο, αφού η Έβελιν, δεν έχει προχωρήσει σε ολική αφαίρεση των γεννητικών οργάνων (αυτό ήταν και αιτία να κοπεί σε προηγούμενο κύκλο άλλη τρανς).

Το Twitter είχε δώσει «πόνο» στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

https://twitter.com/thejudg83771707/status/1574509359274532864?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1574509359274532864%7Ctwgr%5E514a98ca00817308254b9976ff1274dc108e2d6a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Flifestyle%2Fcelebrities%2Fgntm-otan-xonoun-sta-matia-mas-eytyxos-mono-se-ayta-gia-tin-ora-ayta-pou-enas-trans-thelei-na-kopsei%2F

Η Έβελιν προς έκπληξη όλων πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού παίρνοντας κιόλας και από τους τέσσερις κριτές το πολυπόθητο «ναι» ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει στον διαγωνισμό και η αποχώρησή της ήταν άκρως επεισοδιακή. Όλοι θυμούνται το κλάμα της όταν την «έκοψαν» με συνοπτικές διαδικασίες.

«Επιστράτευσαν» κιόλας και ψυχολόγους της παραγωγής αφού δεν ξέρανε πως να το χειριστούν.

Φυσικά η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν εκεί, όπως πάντα, να φιλοξενήσει πρώτη την παίκτρια.

Ούτε το STAR όπου προβάλετε το ριάλιτι τέτοια πρεμούρα για καλεσμένο.

Και στην εκπομπή  την κάλεσε, και σε παράθυρο την έβγαλε σε σύνδεση και φυσικά την ξανακάλεσε στη σημερινή της εκπομπή, το λόγο ακόμα τον ψάχνουμε.

Α! Ναι, για να προωθήσει το νέο της single, να τσακωθεί και λίγο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που προσπαθούσε να πει τα αυτονόητα.

Βασικό θέμα επίσης ήταν η ορμονοθεραπεία που κάνει η Έβελιν για να γίνει από άντρας γυναίκα.

Κοινώς να μας πει πως τα νεύρα της είναι «κρόσια» γι’ αυτό και ξέσπασε όταν αποχώρησε.

Η Κατερίνα Καινούργιου, εκτός του ότι δεν πήρε θέση να προστατέψει το μέλος της εκπομπής της, για άλλη μια φορά έκανε λόγο για την δική της ορμονοθεραπεία που μάλλον τα μπερδεύει και τα τσουβαλιάζει όλα καθώς τι σχέση έχουν οι ορμόνες για να απαρνηθείς το φύλλο σου και να γίνεις από άντρας γυναίκα, με τις ορμόνες που παίρνει μια γυναίκα προκειμένου να κάνει κατάψυξη ωαρίων;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τόσους παίκτες και παίκτριες που έχουν περάσει από το GNTM, γιατί η εκπομπή της κας Καινούργιου επιλέγει να καλεί την τρανς Έβελιν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.