ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κηδεύτηκε στην Αρκαδία o Κωνσταντίνος Παπανικόλας – Σε αποποίηση κληρονομιάς θα προχωρήσουν τα αδέρφια του

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας ο εκλιπών είχε χρέη που άγγιζαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ

Κηδεύτηκε στην Αρκαδία o Κωνσταντίνος Παπανικόλας – Σε αποποίηση κληρονομιάς θα προχωρήσουν τα αδέρφια του

Στη γενέτειρα του, την Πιάνα Αρκαδίας, τελέστηκε σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, πέντε μέρες μετά το «πάγωμα» της ταφής του καθώς ο εισαγγελέας ζητούσε να προηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του κ. Παπανικόλα αναφέρει πως η αιτία θανάτου είναι για την ώρα απροσδιόριστη, πως ο εκλιπών έπασχε από καρκίνο στον προστάτη που είχε κάνει μεταστάσεις και πως πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα και της τοξικολογικής εξέτασης για να κλείσει οριστικά ο φάκελος.

Την ίδια ώρα, τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα μέσω του δικηγόρου τους ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αμύθητη περιουσία είχε, ούτε 40 ακίνητα. Αντιθέτως το μόνο που κληροδοτεί είναι χρέη: «Είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι και δεν έχουμε ανάγκη την κατάχρεη περιουσία του αδελφού μας. Μάλιστα αμέσως μετά την ταφή θα προχωρήσουμε σε αποποίηση κληρονομιάς».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας μάλιστα, ο εκλιπών είχε χρέη που άγγιζαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ καθώς, στο ΙΚΑ είχε οφειλές ύψους 370.000 ευρώ, ενώ είχε δύο προσημειώσεις υποθήκης, η πρώτη ανερχόταν στο 1 εκατομμύριο και η δεύτερη ξεπερνούσε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε χρέη αλλά είχε και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Αυτό που ήταν το μήλον της έριδος ήταν οι μετοχές του και η άδεια λειτουργίας του Kontra Channel» δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Παπανικόλα, Στέλιος Σούρλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.