ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρύβουν το έγκλημα στα Τέμπη από τους παίκτες του Survivor All Star

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχουν ιδέα για το έγκλημα στα Τέμπη

Κρύβουν το έγκλημα στα Τέμπη από τους παίκτες του Survivor All Star

Οι παίκτες του Survivor All Star δεν έχουν ούτε την παραμικρή ιδέα για το έγκλημα στα Τέμπη με το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, καθώς δεν φαίνεται να τους έχουν ενημερώσει για το τραγικό συμβάν.

Το ότι οι παίκτες του Survivor All Star δεν έχουν ενημερωθεί καθόλου για την τραγωδία στα Τέμπη φαίνεται από τη μια από το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, ούτε από τον Γιώργο Λιανό, ούτε από τους παίκτες.

Η επιβεβαίωση ότι οι παίκτες του Survivor All Star δεν ξέρουν τίποτα για την τραγωδία στα Τέμπη, ήρθε από την αποκάλυψη της παίκτριας που αποχώρησε τελευταία από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε ότι κανείς από την παραγωγή δεν ενημέρωσε τους παίκτες του Survivor All Star για το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το γεγονός προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως στο παρελθόν σε θέματα όπως το lockdown λόγω του κορωνοϊού, υπήρχε μια υποτυπώδης ενημέρωση των παικτών για το τι επικρατεί στη χώρα.

Επίσης όταν έγινε ο σεισμός στην Τουρκία στην αντίστοιχη έκδοση του παιχνιδιού για τη γειτονική χώρα είχε υπάρξει ενημέρωση των παικτών.

Ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, μάλιστα, είχε απευθύνει και μήνυμα προς τους Έλληνες τηλεθεατές για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη της χώρας προς την πατρίδα του και τους πληγέντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.