ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέφυγε πάλι η Βίκυ Καγιά – Είπε σε παίκτρια: «Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα»

Και κάπου στο βάθος παίζει Άντζυ Σαμίου: «Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά...»

Ξέφυγε πάλι η Βίκυ Καγιά – Είπε σε παίκτρια: «Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα»

Δευτέρα σήμερα και το GNTM ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η Βίκυ Καγιά έχει βάλει σκοπό να είναι μόνιμα νούμερο ένα trend στο Twitter, μάλλον γιατί οι «μετοχές» έπεσαν και κάπως πρέπει να ανέβουν.

Φέτος κινείται μεταξύ αγένειας και… αγένειας!

Στο σημερινό επεισόδιο το πήγε ένα επίπεδο παραπάνω.

Ενθουσιασμένη από το μοντέλο – κοπέλα –  που είχε μπροστά της είπε: Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα!

Ο λόγος; Ακόμα άγνωστος.

Αλλά ξεχάσαμε είμαστε στην τηλεόραση του 2022 που όλα επιτρέπονται αλλά ταυτόχρονα και όλα απαγορεύονται, μιας και μπλέξαμε με τα political correct κτλ.

https://twitter.com/SydneyMaria12/status/1574467191730483200?s=20&t=5yV6Ats__6xnmRONBix1iQ

Οι χρήστες δίνουν ρεσιτάλ με την επική απόφαση τους να περάσουν 60+ γυναίκες και σε 26χρονα κορίτσια να λένε πως έχει κλείσει ο κύκλος τους.

Το κάπου έλεος το έχουν ακουστά;

https://twitter.com/_c_a_t_d_o_g/status/1574468646952472611?s=20&t=p8zCULmsrH_KnJy49xg1IA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.