Νικητής στο Mystery Box αναδείχτηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας

Με το πέρασμα των εβδομάδων, ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες στο MasterChef καθώς ακόμα ένας διαγωνιζόμενος, αποχώρησε.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο νικητής στο Mystery Box αναδείχτηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος μοίρασε πιάτα και χρόνους στους συμπαίκτες του.

Το θέμα στο Τεστ Δημιουργικότητας περιελάμβανε συνταγές από την πολίτικη κουζίνα και αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για κάποιους από τους διαγωνιζόμενους, που δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν πειστικά πιάτα.

Οι τρεις παίκτες με τη χειρότερη επίδοση ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Πάνος Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, οι οποίοι διεκδίκησαν την παραμονή τους στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο chef Άγγελος Μπακόπουλος, ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή στα βήματα εκτέλεσης της συνταγής.

Η μαγειρική μάχη ανάμεσα στους υποψήφιους αποδείχθηκε απαιτητική κι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Ωστόσο ένα λάθος ήταν αρκετό για να θέσει εκτός διαγωνισμού τον Γρηγόρη, ο οποίος είχε μπερδέψει μία από τις παρασκευές και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!