ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

MasterChef: Το λάθος που του κόστισε την παραμονή του στο παιχνίδι – Ο παίκτης που αποχώρησε (βίντεο)

Νικητής στο Mystery Box αναδείχτηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας

MasterChef: Το λάθος που του κόστισε την παραμονή του στο παιχνίδι – Ο παίκτης που αποχώρησε (βίντεο)

Με το πέρασμα των εβδομάδων, ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες στο MasterChef καθώς ακόμα ένας διαγωνιζόμενος, αποχώρησε.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο νικητής στο Mystery Box αναδείχτηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος μοίρασε πιάτα και χρόνους στους συμπαίκτες του.

Το θέμα στο Τεστ Δημιουργικότητας περιελάμβανε συνταγές από την πολίτικη κουζίνα και αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για κάποιους από τους διαγωνιζόμενους, που δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν πειστικά πιάτα.

Οι τρεις παίκτες με τη χειρότερη επίδοση ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Πάνος Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, οι οποίοι διεκδίκησαν την παραμονή τους στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο chef Άγγελος Μπακόπουλος, ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή στα βήματα εκτέλεσης της συνταγής.

Η μαγειρική μάχη ανάμεσα στους υποψήφιους αποδείχθηκε απαιτητική κι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Ωστόσο ένα λάθος ήταν αρκετό για να θέσει εκτός διαγωνισμού τον Γρηγόρη, ο οποίος είχε μπερδέψει μία από τις παρασκευές και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.