ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ναταλία Γερμανού: Φωτιά στο πλατό της εκπομπής της

Όσα ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, λίγα λεπτά μετά το συμβάν

Ναταλία Γερμανού: Φωτιά στο πλατό της εκπομπής της

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πέρασε ξαφνικά σε διαφημιστικά μηνύματα, όταν ένα απρόοπτο συνέβη.

Λίγο πιο μετά η εκπομπή βγήκε και πάλι στον αέρα και η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές, ότι πήρε φωτιά το πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Όλα είναι υπό έλεγχο. Όλα είναι εντάξει. Επιζήσαμε. Θέλω να σας πω τι έγινε. Ξαφνικά έπιασε φωτιά. Κανονική φωτιά. Έπιασε φωτιά. Σκάσανε δυο μεγάλοι προβολείς. Έσκασε αυτή η λάμπα η οποία έπιασε φωτιά αλλά κανονική φωτιά. Φλόγες. Οι φλόγες άρχισαν να πέφτουν κάτω στο χαλί και πήρε φωτιά και το χαλί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Μου λένε, “πήρε φωτιά το πλατό” και λέω, “πήρε φωτιά το πλατό;” και ετοιμάζομαι να συνεχίσω να βγάλουμε την ψυχολόγο μας. Μου λένε, “σταμάτα, σταμάτα, διάλειμμα” και τρέξανε όλοι, τα παιδιά εδώ στο πλατό με πυροσβεστήρες κτλ. Όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.