ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Netflix: Το Black Mirror επιστρέφει τον Ιούνιο με συμμετοχή της εντυπωσιακής Σάλμα Χάγιεκ (βίντεο)

Η σειρά «Black Mirror» αποτελεί μια ανθολογία που εξετάζει τη συλλογική δυσφορία μας με τον σύγχρονο κόσμο

Netflix: Το Black Mirror επιστρέφει τον Ιούνιο με συμμετοχή της εντυπωσιακής Σάλμα Χάγιεκ (βίντεο)

Το Netflix αποκάλυψε ότι η επιτυχημένη σειρά «Black Mirror» επιστρέφει τον Ιούνιο για την 6η σεζόν και το πρώτο τρέιλερ, που δόθηκε στην κυκλοφορία, δείχνει μεταξύ άλλων και την ξεχωριστή Σάλμα Χάγιεκ.

Για άλλη μια φορά, το «Black Mirror» μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μακρά λίστα των κορυφαίων ηθοποιών που έχει: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Samuel Blenkin, Zazie Beetz.

Το teaser της επόμενης σεζόν δεσμεύεται να συνεχίσει την παράδοση διατηρώντας το ίδιο ακριβώς επίπεδο δυσλειτουργίας, σκότους και δυστοπίας που περιμένουν και απολαύσουν οι φανς. Η 6η σεζόν φαίνεται να είναι ακόμη πιο βίαιη από τις προηγούμενες με την παραγωγή σε αισθητά υψηλότερα επίπεδα και πιο κινηματογραφική.

Αν και τα επεισόδια του «Black Mirror» ήταν πάντα αυτόνομες υποθέσεις, ο δημιουργός της Charlie Brooker άφησε υπονοούμενα ότι η 6η σεζόν ακολουθεί ένα νέο μοντέλο. «Η 6η σεζόν του «Black Mirror» είναι η πιο απρόβλεπτη, αταξινόμητη και απροσδόκητη μέχρι τώρα».

«Πάντα ένιωθα ότι το «Black Mirror» πρέπει να παρουσιάζει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και να εκπλήσσει το κοινό (και εμένα) αλλιώς ποιο το νόημα;» είπε ο δημιουργός Charlie Brooker. «Θα έπρεπε να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να συνεχίσει να επανεφευρίσκεται.

«Έτσι, εν μέρει ως πρόκληση και εν μέρει για να διατηρήσω τα πράγματα φρέσκα τόσο για μένα όσο και για τον θεατή, ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα κάποιες από τις βασικές μου υποθέσεις σχετικά με το τι να περιμένω. Συνεπώς, αυτή τη φορά, μαζί με μερικά από τα πιο γνωστά στοιχεία του «Black Mirror», έχουμε επίσης μερικά νέα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είχα ορκιστεί ότι δεν θα έκανα ποτέ» είπε ο Brooker.

Ο δημιουργός Charlie Brooker λέει ότι για να ζωντανέψει τις ιστορίες του στην παραγωγή «έχουμε ένα απίστευτο ρόστερ από “αηδιαστικά” επιδέξιους, έξυπνους σκηνοθέτες που συνεργάζονται με ένα καστ ηθοποιών τόσο ταλαντούχων που ειλικρινά δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης» λέει χαριτολογώντας.

Όπως αποκάλυψε το Variety για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022 το «Black Mirror» επιστρέφει μετά από μια παύση τριών ετών. Πηγή κοντά στην παραγωγή είπε στο Variety εκείνη την εποχή ότι η τελευταία σεζόν είναι ακόμη πιο κινηματογραφική σε εμβέλεια, με κάθε επεισόδιο να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή ταινία.

Το «Black Mirror» πήρε σάρκα και οστά στο βρετανικό Channel 4 το 2011 και προβλήθηκε για δύο σεζόν προτού το Netflix αγοράσει τα δικαιώματα.

Έκανε παγκόσμια αίσθηση με τις εμφανίσεις διασημοτήτων στο καστ αποσπώντας μια σειρά από βραβεία αλλά και κερδίζοντας την αγάπη του κοινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το τρέιλερ της 6ης σεζόν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.