ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: «Άπατο» το ριάλιτι – Φεύγουν οικειοθελώς οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον

Σε αδιέξοδο η παραγωγή του Τούρκου Ατζούν

Survivor: «Άπατο» το ριάλιτι – Φεύγουν οικειοθελώς οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον

Τις «μαύρες» του θα έχει βλέποντας το ελληνικό Survivor ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, αφού εκτός του ότι η τηλεθέαση του ριάλιτι έχει πιάσει «πάτο» (όχι ότι «πετούσε» και ποτέ… αλλά έπαιρνε παράταση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όπως τα κινητά τηλέφωνα και τα κρυφά λουκούλλεια γεύματα των παικτών), οι παίκτες πλέον την «κάνουν» από μόνοι τους, αφήνοντας τις παραλίες και το τροπικό μαύρισμα για να γυρίσουν στην Ελλάδα μιας και θα έχουν πληροφορηθεί πως «άσπρη μέρα» δεν θα δουν στους followers τους.

Μετά το «μπαμ» με τον Ντάνο, τον Βασάλο και τους λοιπούς που ακόμα και σήμερα μονοπωλούν την τηλεόραση, όλοι πίστεψαν πως μπορούν να αποκτήσουν εύκολα φήμη, followers στα social και να βγάλουν εύκολα χρήματα εξαργυρώνοντας την φήμη τους.

Μάταια όμως!

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλοι μένουν στην αφάνεια μόλις σβήσουν τα φώτα του τελικού στο Γαλάτσι. Ένα-δύο περάσματα σε εγκαίνια μαγαζιών που τους καλούν για «μπούγιο» και μέχρι εκεί.

«Διάσημοι», μπαίνουν και ξαναμπαίνουν, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, και νευριάζουν όταν κάποιος τους το λέει κατάματα!

Γι’αυτό και ο Τούρκος έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο φετινός κύκλος όμως έχει σπάσει κάθε ρεκόρ (αρνητικό προφανώς) τηλεθέασης.

Απορίας άξιο αν και οι συγγενείς των παικτών παρακολουθούν την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Θέλεις το ότι φέτος δεν ψηφίζει το κοινό για την παραμονή των παικτών στο παιχνίδι, θες ότι κούρασαν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι;

Σίγουρα κάτι από τα παραπάνω έχει συντελέσει στα νούμερα της τηλεθέασης!

Και σα να μην έφτανε αυτό οι οικειοθελής αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν.

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν η αρχή, με τον ίδιο σοκαρισμένο και άναυδο με την περιπέτεια του πατέρα του όπου βρέθηκε ο ίδιος ναυαγός για 24 ώρες στον Ειρηνικό.

Ακολούθησε ο Αλέξης Παππάς… και ο Σάββας Γκέντσογλου και δεν αποκλείεται να σκάσει και 4η οικειοθελής αποχώρηση.

Οι λόγοι αποχώρησής τους ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί ενώ έντονη φημολογία υπάρχει και για την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία συμμετάσχει για 2η φορά στο ριάλιτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παραγωγή πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τούρκος παραγωγός δεν θα το αφήσει έτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.