ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο – «Πλάνταξαν» οι συμπαίκτες της

Αποχώρησε σκορπώντας δάκρυα στους συμπαίκτες της

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο – «Πλάνταξαν» οι συμπαίκτες της

Για ακόμα μια φορά, στο Survivor της Τετάρτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Εκεί, τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έμελλε να ενημερωθούν για το ποιος ή ποια θα αποχωρούσε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Κωνσταντίνος Εμαννουήλ.

Κάτι που έδειχνε από νωρίς πως η μπλε ομάδα του Survivor θα μετρούσε, σε κάθε περίπτωση, μια νέα απώλεια καθώς και οι τρεις παίκτες προέρχονταν από την ομάδα των Μαχητών.

Και η ώρα έφτασε όταν το συμβούλιο του νησιού έφτασε στο τέλος του και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τους υπολοίπους, να αποχωρήσει οριστικά από την παραλία του Αγίου Δομινίκου και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, τις λιγότερες θετικές ψήφους στο Survivor αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη στεναχώρια, συνοδεία δακρύων, τόσο στη δική της όσο και στην… απέναντι ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μάλιστα, αναφώνησε «όχι ρε φίλε» χτυπώντας το κάθισμα του ενώ η αγαπημένη της φίλη, Βρισηίδα Ανδριώτου πλάνταξε στο κλάμα. «Το ένιωθα από χθες, δεν έχω κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ τον κόσμο για όλες τις φορές που με στήριξε» εξομολογήθηκε, δακρυσμένη επίσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.