ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο

Δεν έπεισε με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε κι αποχώρησε

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο

Βραδιά αποχώρησης χθες στο Survivor και τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα διεκδίκησαν την παραμονή τους.

Αυτήν την εβδομάδα, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε απανωτές ήττες με αποτέλεσμα όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι κόκκινοι. Πρώτος υποψήφιος για ένατη φορά στο Survivor αναδείχθηκε ο συνήθης ύποπτος, Σπύρος Μαρτίκας δίχως να προκαλείται κάποια έκπληξη. Ωστόσο ένταση επικράτησε όταν έπρεπε να καθοριστούν οι επόμενοι δύο υποψήφιοι καθώς δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που θεώρησαν πως ο Σπύρος λειτουργεί με σχέδιο για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Συγκεκριμένα η Μαίη Εμμανουηλίδου μαρτύρησε στην αντίπαλη ομάδα πως ο Σπύρος συζήτησε με την κόκκινη ομάδα να βγάλουν την ίδια στον τάκο από τη ψηφοφορία και την Στέλλα Ανδρεάδου από τον παίκτη που κέρδισε την ατομική ασυλία, δηλαδή τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Στόχος να μη βρεθεί ο Σπύρος αντιμέτωπος με κάποιον πιο δημοφιλή, όπως ο Στάθης Σχίζας, και να μη ρισκάρει την παραμονή του στο παιχνίδι. Τελικά οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν κι οι δύο κοπέλες ήρθαν αντιμέτωπες με τον Σπύρο για την παραμονή τους στο Survivor. Από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου ένιωσε απόψε πως έχει μπει στο στόχαστρο από την κόκκινη ομάδα κι ότι συνεχώς ψάχνουν αφορμές για να την αποδομήσουν.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor και να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Στέλλα.

Το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η παίκτρια το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργήσει αναταραχές με όσα ανέφερε για ορισμένους συμπαίκτες της και μετά προσπαθούσε να τα δικαιολογήσει. «Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί. Είμαι ευγνώμων που το έζησα και πήρα φοβερά μαθήματα ζωής για εμένα. Θέλω να κρατήσω μόνο τα καλά. Θα βγω καλύτερος άνθρωπος έξω» ανέφερε η Στέλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.