Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο

Αποχώρησε και το περίμεναν οι πάντες

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο

Σπύρος Μαρτίκας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πάλεψαν χθες για την παραμονή τους στο Survivor.

Μια αποχώρηση έλαβε χώρα χθες στον απόηχο του προχθεσινού έντονου καβγά μεταξύ του Εμμανουήλ, του Μαρτίκα και της μπλε ομάδας. Μετά τη προχθεσινή ένταση, ο Εμμανουήλ προσπάθησε να βρει τη χρυσή τομή με την ομάδα του, ούτως ώστε να υπάρξει μια ομαλή συμβίωση στο Survivor. Ο παίκτης ένιωσε εντελώς μόνος κι απομονωμένος αυτήν τη φορά κι έκανε ύστατες προσπάθειες να υπάρξει επικοινωνία με την ομάδα του.

Από την άλλη, η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και του Άρη Σοϊλέδη όλο και φουντώνει με τις αλληλοκατηγορίες να πήγαιναν σύννεφο. Μάλιστα ο Σπύρος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με όσα είπε για αυτόν ο Άρης κι εκτόξευσε κι αυτός από τη μεριά του βαριές κατηγορίες.

Η κόντρα μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, τα «έσπασε» και συγκρούστηκε. Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν ξαφνικά άσπονδοι εχθροί κι η κόντρα τους χτύπησε κόκκινο. Ο Σπύρος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η ίδια κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν ετοιμάσει ένα σχέδιο εναντίον του και κάπου εκεί η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος στο Survivor έφτασε κι όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης, που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο παίκτης, αφού ξέσπασε σε κλάματα, ανέφερε: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.