ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Survivor: H πρώτη ανάρτηση του Σάββα Κάλφα μετά την αποχώρησή του (φώτο)

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.. έτσι και το survivor θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου»

Survivor: H πρώτη ανάρτηση του Σάββα Κάλφα μετά την αποχώρησή του (φώτο)

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει από το απόγευμα της Τρίτης ο Σάββας Κάλφας.

Ο πρώην μαχητής του Survivor μέσα από το προφίλ του στο Ιnstagram θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα αλλά και όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.. έτσι και το survivor θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου, αφήνοντας πολλά μαθήματα. Το πιο σημαντικό που κατάλαβα είναι ότι είμαι πραγματικά πλούσιος. Οι άνθρωποι που αγαπάω είναι καλά στην υγεία τους και είναι δίπλα μου σε ότι απόφαση και αν πάρω.

Έχω την οικογένεια μου που πάντα είναι εκεί για εμένα και εγώ για αυτούς. Την σύντροφο μου που καθημερινά κάνουμε πιο όμορφη την ζωή ο ένας του άλλου. Και τον κολλητό μου να πηγαίνουμε για καφέ και να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα ‘χάλια’ μας. Επίσης είμαι τυχερός γιατί έχω ανακαλύψει όλα αυτά που μου ταιριάζουν και θέλω να αφιερώνω το χρόνο μου.

Έτσι που λέτε.. η εμπειρία του survivor με έκανε να συνειδητοποιήσω, πως αντί συνεχώς να προσπαθώ να κατακτήσω κάτι καινούργιο για να φτάσω πιο κοντά στην ευτυχία.. το μόνο που έχω να κάνω είναι να βάλω ακόμα περισσότερη αξία σε ολα αυτά που ήδη έχω εδώ και τώρα! Και βαθιά μέσα μου ξέρω πολύ καλά, πως βάζοντας αξία σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία, η ζωή θα σου την γυρίσει στο τριπλάσιο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη σας. Στις πιο δύσκολες στιγμές σας ένιωθα όλους δίπλα μου και έπαιρνα κουράγιο να συνεχίσω. Σας εύχομαι να βάζετε και εσείς αξία στα δικά σας σημαντικά και να θυμάστε, τα απλά είναι τα πιο όμορφα. Sending hugs to all of you», έγραψε ο Σάββας Κάλφας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.