ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεχίζεται η κόντρα Α.Κανάκη-Δ.Οικονόμου: «Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος» (βίντεο)

Νέα «καρφιά» του Αντώνη Κανάκη στον Δημήτρη Οικονόμου

Συνεχίζεται η κόντρα Α.Κανάκη-Δ.Οικονόμου: «Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος» (βίντεο)

Καινούρια κόντρα από ότι φαίνεται έχει ξεσπάσει στα τηλεοπτικά δρώμενα και δεν λέει να κοπάσει.

Συγκεκριμένα μετά το tweet που έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου πριν από λίγες ημέρες, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε τον καυγά που είχε ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κι ευθύς αμέσως προβλήθηκε το βίντεο.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.

Δείτε το βίντεο

Αφορμή για την εν λόγω κόντρα αποτέλεσε ένα σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην συνέχεια για «φίδια».

Οι αναφορές αυτές πυροδότησαν την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου. Ο δημοσιογράφος θέλησε να απαντήσει δημόσια στον Αντώνη Κανάκη μέσα από το Twitter γράφοντας πως «πιάστηκε με τον… Στάθη στην πλάτη» αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο που είναι κατηγορούμενος για revenge porn.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο, ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.