ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το κουίζ που θα σας «τρελάνει»: Ποια είναι η μαμά & ποια η κόρη; – Έχουν 24 χρόνια διαφορά & όλοι τις μπερδεύουν (φώτο)

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τις περνούν για αδερφές

Το κουίζ που θα σας «τρελάνει»: Ποια είναι η μαμά & ποια η κόρη; – Έχουν 24 χρόνια διαφορά & όλοι τις μπερδεύουν (φώτο)

Μια μητέρα και κόρη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ μπορεί να έχουν μεταξύ τους 24 χρόνια διαφορά, ωστόσο όταν τις βλέπει κανείς είναι πολύ δύσκολο να τις ξεχωρίσει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τις περνούν για αδερφές, καθώς η μαμά δείχνει πολύ νεότερη.

Μάλιστα, έχει λογαριασμό στο Instagram με σχεδόν 660 χιλιάδες ακόλουθους.

Αναλυτικότερα, η 43χρονη Τζολίν Ντίαζ και η 19χρονη Μέιλανι Παρκς είναι η μαμά και η κόρη, αντίστοιχα.

Όταν ρωτούν την 43χρονη για το «μυστικό» της νεανικής εμφάνισής της εκείνη απαντά: «Πάντα ακολουθούσα έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής. Σπάνια πίνω αλκοόλ, ξεκουράζομαι πολύ και έχω ισορροπημένη διατροφή», τονίζει. Για την νεανική επιδερμίδα της αναφέρει: «Το περιποιούμαι με ευλάβεια καθημερινά, πλένω το πρόσωπό μου το πρωί και πριν κοιμηθώ».

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία

Δείτε φωτογραφίες της 43χρονης Τζολίν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.