ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «τερμάτισε» η Ιωάννα Μπέλλα: Έκανε photoshop σε εξώφυλλό της που κυκλοφόρησε το 2021 (φωτο)

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του Instagram κάτω από την ανάρτησή της

Το «τερμάτισε» η Ιωάννα Μπέλλα: Έκανε photoshop σε εξώφυλλό της που κυκλοφόρησε το 2021 (φωτο)

Σε άλλο επίπεδο φαίνεται πως το έχει πάει η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία δεν θέλει με τίποτα να θυμάται την παλιά της εικόνα καθώς έφτασε στο σημείο να κάνει photshop σε εξώφυλλο περιοδικού που είχε κυκλοφορήσει το 2021!

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε μία φωτογραφία από το εξώφυλλο περιοδικού, για το οποίο είχε φωτογραφηθεί και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021.

Ωστόσο, πολλοί παρατήρησαν πως το πρόσωπο του μοντέλου στη νέα του ανάρτηση διαφέρει σημαντικά από εκείνο στο περιοδικό, γεγονός που μαρτυρά πως σίγουρα έχει υποστεί επεξεργασία.

Το κοινό της έσπευσε να σχολιάσει όχι μόνο την εμμονή της με τα φίλτρα και το photoshop, αλλά και το γεγονός πως η πράξη της δείχνει ασέβεια προς τους επαγγελματίες που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.