ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το θεωρούν άδικο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να πουν ψέματα

Αν το επιχειρήσουν γίνονται αμέσως αντιληπτοί από τους υπόλοιπους

Το θεωρούν άδικο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να πουν ψέματα

Τα παρακάτω τρία ζώδια δεν μπορούν με τίποτα να πουν ψέματα καθώς το θεωρούν άδικο, ενώ παράλληλα αν για οποιονδήποτε λόγο το επιχειρήσουν γίνονται αμέσως αντιληπτοί από τους υπόλοιπους.

Τα ψέματά τους δεν γίνονται ποτέ πιστευτά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμη και οι ίδιοι άμεσα παραδέχονται ότι δεν είπαν την αλήθεια, αφού τους καταδιώκουν οι τύψεις τους.

Δείτε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια:

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι ζώδια που νοιώθουν κυριολεκτικά χάλια όταν αναγκαστούν να πουν ένα ψέμα και η ειλικρίνεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους. Σε καμία περίπτωση δεν λένε ψέματα, ενώ αν το επιχειρήσουν πάντα το πρόσωπό τους ακριβώς την ίδια στιγμή μαρτυρά την αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως και τα ψέματα είναι δύο αντίθετες έννοιες, καθώς δεν τους περνάει ποτέ από το μυαλό να μην πούνε την αλήθεια. Όταν νοιώσει πως πρέπει να αποκρύψει την αλήθεια από κάποιον λέγοντας ψέματα, τότε τον πιάνει ζαλάδα και τύψεις ακόμη και προκαταβολικά. Έτσι προτιμά να κόψει εντελώς επικοινωνία ή να κλειστεί στον εαυτό του, παρά να μην πει την αλήθεια.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί δεν αποφεύγουν να πουν ψέματα, απλά όταν το κάνουν πάντα γίνονται αντιληπτοί. Παρόλο που είναι αρκετά ετοιμόλογοι, όταν σε κάτι πρέπει να μην πουν την αλήθεια λίγο μπερδεύονται με αποτέλεσμα οι άλλοι να καταλαβαίνουν αμέσως τι συμβαίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.