ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τρελά ερωτευμένη η sexy Έλενα Κρεμλίδου – Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφο της και η… χειρονομία (φωτο)

Δείτε την ανάρτηση της στο Instagram

Τρελά ερωτευμένη η sexy Έλενα Κρεμλίδου – Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφο της και η… χειρονομία (φωτο)

Στα καλύτερά της φαίνεται πως βρίσκεται η Έλενα Κρεμλίδου πρώην παίκτρια του Survivor καθώς απολαμβάνει το καλοκαίρι της και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε διακοπές στη Χαλκιδική.

Εκεί όμως δεν είναι μόνη της. Ξεκουράζεται και χαλαρώνει με τους φίλους της και τον σύντροφό της.

Παρότι η ίδια αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και προσπαθεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται πως είναι τόσο ερωτευμένη που δεν λογαριάζει τίποτα.

Πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία του δίνει ένα «καυτό» φιλί πάνω σε ένα σκάφος.

Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπό του αλλά ούτε και το όνομά του. «Δεν είμαι τυχερή, είμαι ευλογημένη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.