Β.Ζούλιας: «Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας αλλά ο Θεός είχε πλάνο να ζήσω και να προχωρήσω στη ζωή μου»

«Η τελευταία απόπειρα έγινε, όταν με συνέλαβαν και μεταφέρθηκα στα δικαστήρια κι ήταν η πιο σοβαρή»

Β.Ζούλιας: «Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας αλλά ο Θεός είχε πλάνο να ζήσω και να προχωρήσω στη ζωή μου»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, μίλησε μεταξύ άλλων για τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει στη ζωή του, με την τελευταία μάλιστα, να είναι και η πιο σοβαρή, αφού «έφυγε» και γύρισε ξανά στη ζωή.

«Εύχομαι να μην περάσει κανείς τη σκοτεινή περίοδο που πέρασα. Ήταν ευλογία και δώρα ταυτόχρονα, με έκανε να περάσω στην άλλη πλευρά. Πλέον, κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με τον εθισμό».

«Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας, αλλά ο Θεός είχε πλάνο να ζήσω και να προχωρήσω στη ζωή μου. Ο εθισμένος άνθρωπος για να καθαρίσει πρέπει να πιάσει έναν συναισθηματικό πάτο. Εγώ είχα δουλειά, είχα χρήματα, όμως η ψυχή μου είχε τελειώσει. Έτσι ένιωθα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόπειρα που έκανε και παραλίγο να του στερήσει πραγματικά τη ζωή.

«Η τελευταία απόπειρα έγινε, όταν με συνέλαβαν και μεταφέρθηκα στα δικαστήρια κι ήταν η πιο σοβαρή. Οι υπόλοιπες ήταν για να τραβήξω την προσοχή. Ο εισαγγελέας είχε έρθει στον Ευαγγελισμό και μου ζήτησε συγγνώμη. Η μητέρα μου κοιμόταν στο πάτωμα δίπλα μου, όταν ήμουν στο κρεβάτι και χτυπιόμουν για να απεξαρτηθώ. Δεν με πίστευε καθόλου και τώρα, μετά από 30 χρόνια, με πίστεψε», είπε κλείνοντας.

«Γενικά μικρός ήμουν μαθητής που δεν διάβαζε, αλλά τα έπιανε όλα. Περισσότερο με απασχολούσε το τι θα βάλω στο σχολείο. Είχε τύχει να πάρουν και τη μητέρα μου τηλέφωνο για το πώς είχα ντυθεί», δήλωσε.

«Η μητέρα μου έραβε τα τζιν μου, γιατί νόμιζε ότι είχαν σκιστεί. Ακόμα και τώρα αν με δει με σκισμένο τζιν, εκεί μπορεί να της πάει το μυαλό», συμπλήρωσε.

Όπως είπε στη συνέχεια, από πολύ μικρός και πιο συγκεκριμένα, από την ηλικία των 8 είχε κατασταλάξει ότι θα ακολουθήσει τον χώρο της μόδας.

«Το ντύσιμό μου μου είχε ανοίξει πολλές πόρτες, γιατί πάντα κέρδιζα τις εντυπώσεις. Είχα τρέλα. Ήμουν 8 χρονών και μάζευα χαρτζιλίκι για να πάρω ρούχα. Είχα γεννηθεί για να δουλέψω στη μόδα και ήμουν ο πρώτος άνδρας στυλίστας στην Ελλάδα», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.