Βάζουν «φωτιά» στα σεντόνια τους: Αυτά είναι τα 3+1 πιο «άγρια» ζώδια στο κρεβάτι

Άλλο δείχνουν προς τα έξω κι άλλο είναι στο κρεβάτι

Βάζουν «φωτιά» στα σεντόνια τους: Αυτά είναι τα 3+1 πιο «άγρια» ζώδια στο κρεβάτι

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια τα οποία θεωρούνται τα πιο σεξουαλικά, καθώς ξέρουν να βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι και απολαμβάνουν ιδιαίτερα το άγριο σεξ.

Ίσως εκπλαγείς, καθώς άλλο δείχνουν προς τα έξω κι άλλο είναι στο κρεβάτι.

Δες ποια είναι:

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να κάνεις μαζί του οτιδήποτε στο κρεβάτι. Αν υπάρχει κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει και θα ήθελες, είναι πρόθυμος/η να… συμμετέχει. Όπως σε όλα τα άλλα, έτσι και στο κρεβάτι , ο κριός θέλει να ηγείται. Εννοείται ότι το «άγριο» σεξ είναι η ειδικότητά του, γι’ αυτό είναι άλλωστε στη πεντάδα του ζωδιακού με τα πιο σεξουαλικά ζώδια!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικό άτομο, αν προσπαθήσεις να πάρεις εσύ το πάνω χέρι, θα το… «πληρώσεις».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι όντως διαφορετικός τη μέρα και τη νύχτα… Κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι άτομο σοβαρό, μετρημένο, τίποτα δε φαίνεται να είναι ικανό να του αποσπάσει την προσοχή από τη δουλειά. Τη νύχτα όμως γίνεται άλλος άνθρωπος, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σεξ.

Πολλές φορές, το θηρίο που κρύβεται μέσα του εξαπολύεται. Θα σου κάνει πράγματα που ποτέ δεν φαντάστηκες και θα τα ευχαριστηθείς όλα. Επίσης, να ξέρεις ότι έχει και διάρκεια και τρελαίνεται για σεξουαλικά παιχνίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για τους πειραματισμούς του και του αρέσει το ατόφιο, «καθαρό» από συναίσθημα σεξ, γι’ αυτό ακριβώς και βρίσκεται στη λίστα.

Μπορεί όταν βγαίνει πρώτο ραντεβού να δείχνει ρομαντικός/ή, σχεδόν γλυκός, αλλά μη σε ξεγελάει, στο κρεβάτι βγάζει την άγρια πλευρά του και χάνεται κάθε ρομαντικό του στοιχείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεται λίστα για σεξ χωρίς το σκορπιό μέσα; Δεν γίνεται. Ο Σκορπιός έτσι κι αλλιώς είναι σεξουαλικός, οπότε και στο κρεβάτι θα του βγει όλη η ένταση και το πάθος. Το σεξ μαζί του μπορεί να σου αφήσει τραύματα κυριολεκτικά, αφού του αρέσει να δαγκώνει, να σφίγγει, να ρουφάει και γενικά να αφήνει τα σημάδια του πάνω στο κορμί της εκάστοτε παρτενέρ του.

Το απολαμβάνει να παίζει άγρια -ορισμένες φορές βγάζει κι έναν σαδισμό- έχει αντοχή και διάρκεια, οπότε ο/η σύντροφος του στο τέλος νιώθει εξουθενωμένη/νος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.